Alle Integraties


WFX PLM is vanaf de grond opgebouwd als een Cloud-applicatie. Gebaseerd op de meest recente technologie-stack met web-services en API’s. Hierdoor kunnen ook integraties efficiënt worden ingeregeld.

Data in WFX PLM (productgegevens, attributen, afbeeldingen, prijzen, calculaties, orders etc.) kunnen met push en pull berichten eenvoudig worden gedeeld met de andere systemen die deze gegevens gebruiken.

Dit elimineert ook de noodzaak tot dubbele gegevens invoer en garandeert dat de data accuraat en consistent is voor alle systemen die deze data nodig hebben, zoals bijvoorbeeld uw ERP-systeem of het CMS, de Webshop en vaak nog vele andere systemen.

Integraties


Oracle NetSuite + WFX PLM

WFX is het enige Fashion en Lifestyle PLM-systeem met een ‘Built for NetSuite’ gecertificeerde connector en hiermee een natuurlijke keuze voor NetSuite ERP-gebruikers.

De Producten (Techpacks) uit WFX worden automatisch en gecontroleerd uitgewisseld met Netsuite. De WFX – NetSuite adapter is inmiddels in gebruik bij 25+ Netsuite relaties, Brands die eigen Fashion of Lifestyle collecties ontwikkelen.

Kerridge (voorheen Unit4 Wholesale) + WFX PLM

De WFX – Kerridge standaard adapter maakt een naadloze integratie tussen de twee systemen mogelijk. Verbindt designs met verkooporders, inkooporders en verladingen.

Met optie voor calculatie van de landed cost price en marge, op basis van bijvoorbeeld container kosten, overige transport- en verzekeringskosten en importheffingen per land.

Deze integratie is samen met WFX PLM vooral in gebruik bij de Kerridge klanten die eigen collecties ontwikkelen. Dit kan een volledig eigen product zijn, maar ook doorontwikkeling van een bestaand product, met bijvoorbeeld een eigen artwork en of verpakking, zodat er een eigen productlijn ontstaat.

XPRT + WFX PLM

De productgegevens uit Techpacks worden automatisch ingelezen in XPRT van ACA Fashion Software. WFX wordt ook gebruikt als supplierportal, zodat leveranciers altijd de laatste versie van een Style zien. In WFX is meestal ook de calculatie van de Landed Costprice opgenomen.

WFX PLM is voor XPRT gebruikers een volledig configureerbaar PLM systeem. Hierdoor kan het systeem in korte tijd geadopteerd worden en benut door alle betrokkenen in het productonwikkelingsproces.

Adobe Illustrator + WFX PLM

De WFX – Adobe Illustrator Connector is een native geïntegreerde oplossing die AI-bestanden / Artworks volledig automatisch synchroniseert met WFX PLM.

Alle wijzigingen of iteraties worden automatisch opgeslagen en nieuwe product-concepten worden een onderdeel van het WFX PLM productassortiment.

Dit elimineert de noodzaak van handmatige invoer door designers en voegt snelheid toe aan het creatieve ontwerp en Techpack-proces.

Alle Integraties

ERP + WFX PLM Integraties

We hebben een toegewijd team van integratie-experts en bieden adapters en integratie diensten voor de gangbare ERP en Ecommerce applicaties.

Zo kunnen de productgegevens uit WFX PLM worden geintegrerrd met de applicaties die verder in het proces worden gebruikt, zoals ERP of Ecommerce.