Over PLMLifestyle


PLMLifestyle is het servicecentrum voor WFX PLM-implementaties in de Benelux. Wij zijn Full Service. Wij assisteren bij de implementatie, van oriëntatie tot de succesvolle ingebruikname.

Ons team vooral uit specialisten met een Fashion en Lifestyle achtergrond die meerwaarde bieden op het gebied van projectmanagement en het adviseren rond Best Practices. Zo halen onze klanten alles uit het platform en kunnen zij binnen korte tijd succesvol live zijn, zonder dat er een ingewikkeld, technisch IT-project nodig is.

Ook biedt PLMFashion indien gewenst integratie-services met ERP of Content Management Systemen / E-Commerce.

Neemt gerust contact met ons op voor vragen rond toepassingen van het WFX Platform!


Over WFX

WFX levert wereldwijd cloud-gebaseerde PLM-software voor de fashion & lifestyle industry. Het platform heeft inmiddels meer dan 35.000 gebruikers verdeeld over meer dan 40 landen. De oplossing van WFX wordt gebruikt voor design, ontwikkeling, productie en levering van producten van fashion & lifestyle producenten, brands en retailers. WFX’s cloud software automatiseert productontwikkeling, sourcing en productie, stimuleert samenwerking en is uitermate schaalbaar.

WFX is het eerste bedrijf ter wereld dat een echte cloud-gebaseerde oplossing biedt voor de mode-industrie. WFX heeft meer dan 250 mensen in dienst met vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en een R&D-centrum in India. WFX Fashion & Lifestyle PLM-software is ontwikkeld met behulp van de nieuwste cloud-technologieën en WFX software is uitermate gebruikersvriendelijk, intuïtief, veelomvattend, volledig geïntegreerd en verbetert zichtbaar de manier waarop bedrijven in de mode-industrie hun bedrijf runnen, beheersen en verder optimaliseren

Fashion en Lifestyle-bedrijven gebruiken WFX voor productiviteitsverhoging, verkorting van de time-to-market en kwaliteitsbeheersing en verbetering.  

35.000+ Users in 40+ Landen