Gebouwd voor Netsuite

WFX is het enige Fashion PLM systeem met een ‘Built for NetSuite’ gecertificeerde connector en hiermee een natuurlijke keuze voor NetSuite ERP-gebruikers. Met tientallen fashion companies die de connector live gebruiken heeft WFX een standaard-connector waarmee Netsuite gebruikers snel live kunnen gaan. Er zijn live en test/sandbox omgevingen beschikbaar


wfx-plm-pim-fashion

3600 Business View

Om schaalbaar kwaliteit en snelheid te leveren, is het belangrijk om samen te werken met een flexibel ERP-systeem.

De WFX-NetSuite Connector stelt bedrijven in staat om een ​​naadloze omni-channel klantervaring te bieden en een 360 graden beeld van hun bedrijf te krijgen via een uniform bedrijfsplatform.


Customers Love WFX + NetSuite

Waarom een out-of-the-box gecertificeerde NetSuite Connector gebruiken?

Voor PLM-software zonder standaard-connectors met NetSuite is een integratie een project dat voor iedere klant specifiek moet worden gepland, ontwikkeld en onderhouden. Dit verlengt de doorlooptijd van de implementatie, verhoogt de kosten aanzienlijk en leidt vaak tot situaties waar gebruikers tot nog gegevens in meerdere systemen moeten invoeren.

Productdata van PLM naar ERP

Productgegevens in meerdere systemen leidt tot inconsistente informatie. Dit betekent dat verschillende afdelingen in uw bedrijf mogelijk handelen op basis van onjuiste of verouderde informatie. Ook zijn productgegevens mogelijk niet consistent in rapporten die uit verschillende systemen zijn gehaald. Dit veroorzaakt verwarring, fouten en verhoogt de kosten voor uw bedrijf. Voorkom deze situatie door met de WFX ‘Built for NetSuite’ gecertificeerde connector te werken.