Over ons

PLMlifestyle is een divisie van ProductStream die zich richt op het leveren van Product Lifecycle Management platformen ten behoeve van de product ontwikkeling binnen Lifestyle bedrijven. ProductStream is gevestigd in het innovatie westelijke deel van Rotterdam in de Rotterdam Science Tower, Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), waar meer dan 100 organisaties op het gebied van Product Development, Design en IT gevestigd zijn. 
 
Ons kantoor heeft een prachtig uitzicht over de grootste productstroom van Europa. Honderden schepen passeren dagelijks, geladen met duizenden zeecontainers, meestal het resultaat van Nederlandse product ontwikkeling.
 
 
 
Expertise
ProductStream levert in depth domein expertise in de relevante disciplines zoals PDM, PLM, SCM, Configuratie, Best Practices, Training, 24/7 support , Product Ontwikkeling, Project en Change Management en Integraties met andere sytemen (i.e. CAD en ERP). Het multidisciplinaire team heeft aansprekende resultaten behaald tijdens meer dan 40 jaar praktijk ervaring.

 

 

 
 
 

Contact

Rotterdam Science Tower
ECE (Erasmus Centre of Entrepeneurship)
10th Floor
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam
 
KvK   53469682
BTW  NL850891930B01

 

“Van een veelvoud van emails en Excel sheets naar innovatie met bewezen succesvolle cloud PLM technologie”

 

  

 

Gebruikers van WFX PLM

 
WFX PLM wordt gebruikt door veel bekende en minder bekende bedrijven. Van kleine start-ups tot multinationals. Vanwege de grote schaalbaarheid van de oplossing is zijn er inmiddels meer dan 24.000 gebruikers. 
 

 

 

Gebruikers van WFX PLM

 
WFX PLM wordt gebruikt door veel bekende en minder bekende bedrijven.. Van kleine start-ups tot multinationals. Vanwege de grote schaalbaarheid van de oplossing is zijn er inmiddels meer dan 70.000 gebruikers. 
 

 

 

 
 
Online Demo